December Amazon Quiz

Amazon December Edition Quiz Answers Today with correct Answers & Option? be relaxed & read the information given below.

Amazon December Edition Quiz Answers 5 Winner Have Chance to Win 25000 Amazon Pay Balance

Win Amazing Prizes by playing Amazon December Edition Quiz. Amazon Daily Quiz having 5 questions and you have to answer all right.

ADVERTISEMENT

CONTINUE READING BELOW

Amazon December Edition Quiz is mostly based on general knowledge.

Quiz NameAmazon December Edition Quiz
Quiz Time1st December 2021 to 31st December 2021
Quiz Prize25000 Pay Balance
Winners5
Winner Announcement11th January 2022

Amazon December Edition Quiz Answers

Correct Answers 1:Turquoise
Correct Answers 2:14th December
Correct Answers 3:Capricorn
Correct Answers 4:10th
Correct Answers 5:4th December

Answer 1 : Turquoise

ADVERTISEMENT

CONTINUE READING BELOW

Answer 2 : 14th December

Answer 3 : Capricorn

Answer 4 : 10th

ADVERTISEMENT

CONTINUE READING BELOW

Answer 5 : 4th December

Q – 1) What is the birthstone for December?

Answer : Turquoise

Q – 2) When the National Energy Conservation Day has observed?

Answer : 14th December

Q – 3) If you are born on December 22-31, what zodiac sign are you?

Answer : Capricorn

Q – 4) Which number month of the year was December originally in the Roman calendar?

ADVERTISEMENT

CONTINUE READING BELOW

Answer : 10th

Q – 5) When the Indian Navy Day has observed?

Answer : 4th December

Amazon  December Edition Quiz is Published by Amazon India from today & the contest will run for 31 days. Amazon 25000 Quiz Answers is Live Now in the below. along with Amazon Quiz Answers, You can play the amazon fun zone quiz and win 25000. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

Amazon December Edition Quiz answers

  • Answer 1: Turquoise
  • Answer 2: 14th December
  • Answer 3: Capricorn
  • Answer 4: 10th
  • Answer 5: 4th December

Also, Read

Amazon December Edition Quiz questions and answers

Question 1: What is the birthstone for December?

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

CONTINUE READING BELOW

CONTINUE READING BELOW

Answer: Turquoise

Question 2: When the National Energy Conservation Day has observed?

Answer: 14th December

Question 3: If you are born on December 22-31, what zodiac sign are you?

Answer: Capricorn

Question 4: Which number month of the year was December originally in the Roman calendar?

Answer: 10th

Question 5: When the Indian Navy Day has observed?

Answer: 4th December

How to find the Amazon December Edition Quiz?

The Amazon December Edition Quiz debuts on the Funzone section of the Amazon mobile app as a part of the November edition quizzes. This quiz highlights the dates, famous people, history and everything related to December. In order to find this quiz, open the Amazon mobile app and go to the Funzone section. After that, search for the Amazon December Edition Quiz and tap on its banner to participate. You can also click here to visit the quiz window directly. 

ADVERTISEMENT

CONTINUE READING BELOW

December Amazon Quiz